Ajuts i subvencions

Ajuts i subvencions

El nostre servei d’ajuts i subvencions inclou l’assessorament, l’estudi i la tramitació d’ajudes davant els diferents organismes de l’administració local, provincial, autonòmica, estatal i europea.
Entre els nostres serveis destaquen:

  • Ajuts i subvencions per a l’empresa.
  • Ajuts i subvencions a la contractació.
  • Ajuts per a la innovació.
  • Ajuts per a empreses emergents (start-ups).
  • Ajuts per a la internacionalització.

A Viñes Assessors donem suport a les petites i mitjanes empreses a l’hora de demanar ajuts i subvencions davant els diferents organismes públics. Ens encarreguem d’estudiar les ajudes més convenients per a cada classe d’empresa, a més d’assumir-ne la gestió i els tràmits pertinents.

Gràcies a un equip de professionals especialitzats, el nostre despatx pot gestionar les línies d’ajuts i subvencions adreçades a l’emprenedoria, a la promoció i dinamització comercial, a projectes d’internacionalització, a la contractació de determinats perfils de treballadors, a la millora de la competitivitat i la innovació, entre d’altres.

Posem a l’abast de les empreses la informació i els recursos necessaris per garantir l’optimització i la gestió eficaç del negoci. Un dels punts forts de la nostra assessoria és la confiança, la implicació i la proximitat en tots els processos empresarials que controlem.

En què et podem ajudar?