Empresa

^

Qui som

Viñes Assessors som una empresa de Tortosa dedicada a l’assessoria-consultoria amb més de 60 anys de serveis a particulars i a petites i mitjanes empreses de les Terres de l’Ebre i territoris adjacents.

El nostre equip format per economistes, assessors i consultors especialitzats ofereix serveis d’assessorament laboral, fiscal, comptable, jurídic i empresarial a tots els sectors productius.

^
^

Història del despatx

La nostra empresa va ser fundada per Francesc Viñes Gombau (intendent mercantil-advocat), persona d’una elevada formació acadèmica i professional, estudiant incansable, amb una capacitat de treball encomiable i obertura de cara als nous reptes socials i tecnològics, de tracte afable i al servei de tots els conciutadans des de les diferents entitats i associacions de Tortosa que va presidir o en què va col·laborar.

Malauradament traspassat l’any 1984, han estat els seus descendents, juntament amb la professionalitat dels seus fidels col·laboradors, formats i impregnats del seu tarannà, els que han dirigit el despatx fins al dia d’avui seguint els seus principis i sense oblidar en cap moment l’esperit de servei als clients.

Això ens ha portat a adaptar-nos a la complexitat que comporta donar un servei d’assessorament o consultoria, utilitzant totes les eines que la tecnologia ha anat posant a les nostres mans al llarg dels anys: des del primer ordinador monolloc (HP250) adquirit l’any 1978 fins a la utilització de servidors i treballs en xarxa o al núvol (cloud) d’avui dia, o des dels repertoris de legislació o jurisprudència fins a les bases de dades amb sistemes de cerca basades en intel·ligència artificial.

Actualment s’ha incorporat la tercera generació per tal d’agafar-ne el relleu amb la confiança que sabran adaptar-se a aquest món canviant, que ens porta cap a una economia disruptiva, paradigma de l’evolució de la societat i, per tant, dels hàbits de les persones i empreses i de la forma d’interrelacionar-se entre si.

^

El nostre equip

El nostre equip humà està format per professionals preparats per atendre de forma personalitzada qualsevol necessitat de particulars i empreses buscant la solució més adequada per a cada cas, però sense deixar de banda els principis que al seu dia van presidir, per educació i formació, la tasca iniciada pel nostre antecessor i fundador Francesc Viñes Gombau, Paco Viñes.

^
^

Els nostres valors

^

Treball en equip

El treball en equip, el coneixement de l’activitat dels nostres clients i la capacitat d’anticipació són clau en un assessorament especialitzat.

^

Confidencialitat

Garantim la privacitat i confidencialitat de les dades i informacions aportades pels clients en el desenvolupament de les nostres tasques.

^

Ètica professional

En cada cas, assessorem els clients en funció de les seues necessitats amb total respecte pel codi deontològic de la professió.

^

Noves tecnologies

L’aposta per les noves tecnologies ens permet oferir als clients entorns informàtics segurs per a agilitzar la gestió de tots els tràmits.